Новата Мис BGbasket.com бе наградена на бляскава церемония


Новата Мис BGbasket.com бе наградена на бляскава церемония
(сн. BGbasket.com)
27-11-2017 19:54 | BGbasket.com

Александра Петрова от Берое Стара Загора е новата победителка в конкурса Мис BGbasket.com. Красивата 19-годишна баскетболистка бе избрана от вас, читателите на сайта ни, в конкурс, който започна през лятото и завърши преди месец.

 

Награждаването бе част от бляскаво събитие в хотел „Маринела“ в София, а Мис BGbasket.com 2017 бе наградена от президента на БФБ Георги Глушков.

 

В кариерата си Петрова е играла за БК София, Септември 97 и Левски, а от този сезон носи екипа на Берое. Освен във вътрешното първенство, с тима от Стара Загора Александра се състезава и в Адриатическата баскетболна лига за жени. Баскетболистката впечатлява не само с чар, но и с ръста си от 188 см, което я прави идеален играч на позициите тежко крило и център.

 

Церемонията се проведе с подкрепата на Mtel , Мултивитамини Alive! - Грабни енергия веднага!, винарска изба "Катаржина Естейт", водка "Норвегия", Andrews Fashion Studio, италиански дизайнерски бижута "Invoke", Асикс, фирма Стени, вносител на Patrizia Pepe, Monna.bg – парфюмният рай на България, предлагащ над 200 световни марки на едно място, ресторант "Табиет" и минерална вода "Qwell".

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александра Петрова, Мис BGbasket.com
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи