Тити Папазов: С идването на Браянт и Гудул имаме съвсем друга енергия


Тити Папазов: С идването на Браянт и Гудул имаме съвсем друга енергия
(сн. lap.bg)
13-03-2018 20:48 | BGbasket.com

Старши-треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира победата на отбора си срещу Академик Бултекс 99 в последния кръг от редовния сезон на Балканската лига:

 

„Ние сме безкрайно близки с Асен и е нормално когато има мачове помежду ни да търсим надхитряне. Важният мач срещу тях е в събота – той е решаващ . Днешният мач единствено променя цвета, с който ще играем на Файнъл 4, дай Боже да се класираме. В желанието да не вложим стопроцентова енергия лесно направената разлика като че ли свали концентрацията. Отборът на Академик има убийствено нападение и когато всеки от тях се изреди да вкара по една тройка, а те всички могат да вкарват, включително високите играчи, могат да променят облика на мача.

 

Дарил Браянт, за който една от големите ми грешки във финала за Купата беше малкото му използване, днес направи много силен мач. За 29 минути той е 6/7 от тройката, 24 точки, 5 асистенции при положение, че е болен. Имахме колебания, но той сам пожела да играе, за да се адаптира по-бързо към отбора."

 

За предстоящото домакинство на същия съперник в събота в мач от вътрешното първенство Папазов каза: "Сега и двата отбора са имали едно наум и двата отбора ще дадат всичко от себе си в събота. При изравнените точки, които имаме ние, Рилски спортист и Академик Бултекс 99 всичко може да се случи. Една победа е двойна. Имаме предимството да сме домакини, мисля, че имаме и по-дълга пейка. Днес определено се усещаше липсата на Ваклинков, както и на Секулов, който е много добър защитник. Много неизвестни крие в какъв състав ще дойдат. Стана интересен мач за гледане. Видяхме слабости, които смятам, че ще отстраним. С идването на Браянт и Омари Гудул отборът има съвсем друга енергия и дълбочина, така че имаме самочувствието да се борим и да изпълним задачата до край.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов, Левски Лукойл, Балканска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи