Прогнозите на Бойко Младенов: Талантите ще скъсат нервите на Академик Бултекс


Прогнозите на Бойко Младенов: Талантите ще скъсат нервите на Академик Бултекс
05-04-2018 13:30 | BGbasket.com

Преди 23-ия кръг от мъжкото баскетболно първенство отново потърсихме бившия национал Бойко Младенов. Той направи своите прогнози за предстоящите сблъсъци специално за BGbasket.com.

 

Левски Лукойл - Ямбол
Основните играчи на Левски ще бъдат уморени, но това ще даде възможност на тези състезатели, които не получават много игрово време да вземат участие в мача. На гостите от Ямбол ще им бъде изключително трудно срещу "сините". Няма вариант да поднесат сензацията в кръга. Възможно е да има интрига в някоя от частите, но крайният победител ще бъде отборът на Тити Папазов.
Фаворит: Левски Лукойл

 

Рилски спортист - Берое
Това ще бъде най-интересният мач от кръга. И двата отбора ще се борят за победата до последно. За Рилски спортист ще бъде много важно дали участие в срещата ще вземат Златин Георгиев и Травис Тейлър. Липсва им и Данчо Бозов. Ако отсъстват и тримата ще се получи един доста интересен мач. Берое вече е сериозен противник. Ако домакините не могат да разчитат на всичките си състезатели, може да получат неприятна изненада. Домакинското предимство няма никакво значение. Играчите на Рилецо играят колебливо в собствената си зала.
Фаворит: Рилски спортист

 

Спартак Плевен - Балкан
Очаквам много резултатен мач. Баскетболистите на Спартак играят феноменално на фона на всички неща, които им се случиха през сезона. Правят изключително силни мачове като домакини и вкарват страшно много, особено от тройката. Ще се получи интересен мач, но пък Балкан е в такава позиция, че трябва задължително да спечели. Служебната загуба в предишния кръг най-вероятно ще стимулира още повече играчите на Балкан.
Фаворит: Балкан

 

Академик Бултекс 99 - Академик София
Играчите на Академик София са бъдещето на баскетбола, но в този кръг имат много тежък съперник. Важно е също, че не играят и в собствената си зала. Но пък могат да използват този мач, за да натрупат опит. Със сигурност ще направят всичко възможно, за да победят, но ще им е много трудно и едва ли ще успеят. От друга гледна точка пък басктболистите на Академик Бултекс имаха мач от Балканската лига, в който хвърлиха страшно много усилия и сега ще бъдат уморени. Фаворит е Академик Бултекс, но ще бъде интересно със сигурност. Този двубой е изключително важен за домакините от Пловдив с оглед на класирането. Най-вероятно ще го спечелят, но няма да им е лесно.
Фаворит: Академик Бултекс 99

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Бойко Младенов, Академик Бултекс 99, Академик София, Рилски спортист, Берое, Спартак Плевен, Балкан, Левски Лукойл, Ямбол
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи