Тодор Стойков: Имаме по-голям потенциал


Тодор Стойков: Имаме по-голям потенциал
(сн. LAP.bg)
15-04-2018 20:15 | BGbasket.com

Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков бе доволен от спечелената титла в Балканската лига. Той обаче отправи и критики към представянето на отбора и заяви, че има още много какво да се желае. Ето какво още каза той пред БНТ след срещата:

 

„Доволен съм от това, че спечелихме и вчера, и днес. Винаги може какво да се желае от играта, защото мисля, че нашият отбор има по-голям потенциал.

 

Радвам, се че Станимир и Божо изиграха основна роля, но ме притеснява и слабата игра на чужденците, които е нормално в един отбор да играят по-голям фактор. Вижда се, че в отбора има някаква промяна и дано и занапред да играят още по-добре, защото имаме основна цел и трябва да я гоним. За нея трябва здрава игра, както в защита, така и в нападение. Не е нормално за един отбор, който има претенции, да прави толкова грешки. Затова са треньорите, за да се отстранят и когато трябва, отборът да бъде във върхова форма.

 

Трябва с победи да затвърждаваме името и позициите си. Играчите и треньорите го знаят и от утре започват работа за следващия мач. Няма кога да се почива. Днес има някаква еуфория, но от утре започваме отново работа. Много хора се радват, когато Левски загуби, така че не трябва да им позволяваме това.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Левски Лукойл, Тодор Стойков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи