Крал Фелипе поведе своите, Реал изравни на ПАО (видео)


Крал Фелипе поведе своите, Реал изравни на ПАО (видео)
19-04-2018 23:47 | BGbasket.com

Ветеранът Фелипе Рейес изигра страхотен мач срещу Панатинайкос и донесе победата на Реал Мадрид с 89-82 в Атина, във втората среща от серията от плейофите на Евролигата.

 

Рейес игра малко в първия двубой, който Реал загуби катастрофално, но тази вечер внесе нужното спокойствие в точния момент за мадридчани и серията вече е 1-1. Следващите мачове са в Мадрид.

 

Друг ветеран в състава - Джейси Керъл, също направи разликата, а ключови тройки в рехавата защита на ПАО наниза Трей Томпкинс.

 

Панатинайкос имаше превес през първото полувреме, но страхотна трета част за Реал - 32-21 в нея - направи обрата и сътвори разликата.

 

Испанският тим водеше в последния период, но без да успее да се откъсне. Именно тройките на Томпкинс се оказаха решаващи в заключителните 2-3 минути.

 

Не мина и без нерви, като в края Руди Фернандес и Танасис Андетокумбо за малко да се хванат за гушите, но всичко приключи бързо, като го отнесе Крис Сингълтън, който бе изгонен.

 

 

Рейес завърши с 18 точки за 17 минути на терена. Керъл добави 17 точки (4 тройки).

 

За ПАО 20 реализира Майк Джеймс, но огромната разлика бе в борбата под коша. Там гръцкият тим взе само 18 топки, срещу 37 за Реал.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ПАНАТИНАЙКОС - РЕАЛ МАДРИД

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ЕВРОЛИГАТА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2017/2018

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2017/2018

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига, Панатинайкос, Реал Мадрид
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи