Тити Папазов: Ако има нещо нередно, тези съдии трябва да са аут (видео)


Тити Папазов: Ако има нещо нередно, тези съдии трябва да са аут (видео)
21-05-2018 22:59 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов бе разочарован след загубата на неговия тим от Балкан на старта на финалната серия при мъжете. Той поздрави съперника за успеха, но смята, че в някои ситуации не е имало еднакви критерии. Според наставника, ако претенциите му се окажат основателни, реферите трябва да бъдат наказани. Ето какво каза Папазов след срещата:

 

„Факт е, че трябва да поздравим отбора на Балкан. Подкрепата на феновете ни беше прекрасна. Убеден съм, че там имаме още резерви и това ще бъде големият ни плюс в сряда. Получи се една истинска битка, в която спечели баскетболът, загубихме ние. Загубихме и домакинското си предимство. Имаме само една допусната загуба като гост в Ботевград. Ние сме тези, които трябва да извадим кестените от огъня. Ако заслужаваме и имаме претенции да станем шампиони, това става по този начин. Пропиляхме комфортна преднина. Не искам да звучи като оправдание, но липсата на Павлин Иванов е осезаема.

 

Аз съм пристрастен и на всяка една съдийска реакция гледам през тази призма. Смятам, че в някои ситуации нямаше еднакъв критерий. Имам претенции за отсъден фаул в нападение на Неманя Милишевич. При същата ситуация при фаул на Павел Иванов бе отсъден такъв на Божидар. Ако има техническо за флопинг на Деян Карамфилов, има и такова на Уошингтън на тройката. Критерият трябва да бъде един и същ. Имам претенции към критериите, но не това трябва да бъде акцентът. Ако обаче баскетболните корифеи, които гледат, забележат нещо нередно, тези съдии да са аут.“

 

Цялото интервю на Константин Папазов вижте във видеото:

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи