Божидар Аврамов: Човек чака момента си, всичко лошо остава в миналото


Божидар Аврамов: Човек чака момента си, всичко лошо остава в миналото
сн. BGBasket.com
30-05-2018 09:22 | BGbasket.com

Божидар Аврамов стана Най-полезен играч на Плейофите в мъжкото баскетболно първенство и така освен с титлата увенча с индивидуален приз страхотния сезон зад себе си.
"С този малко луд сезон, със сигурност това е най-сладката ми титла. Радвам се, че останахме заедно, имахме много тежки моменти. В най-важния момент бяхме отбор," заяви Аврамов.
За инцидентите и проблемите в последно време, след като Лукойл стана спонсор на Левски, той отбеляза: "Аз съм свикнал, и когато бяхме Лукойл Академик не ни харесваха. Но ние също сме хора, също се трудим. Трябва да го показваме в залата. Благодаря на ботевградската публика, която оказа страхотна подкрепа, поздравления за момчетата."
"Абсолютно няма по-хубаво от това да играеш през собствените си фенове," не спести добри думи и за "синята" агитка той.
MVP на финалите? "Аз накрая им казах на момчетата, че тази награда лично за мен не означава нищо. Всички момчета дадоха най-доброто от себе си."
От любимото дете и талант №1 на България, Божидар премина през кошмарни моменти с контузии, за да бъде днес отново MVP и шампион: "Имах правилните хора до мен да ме подкрепят, да ми помогнат да се възстановя. През цялото време търпениено бе най-важното. Човек си чака момента. Всичко друго остава в миналото."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи