Николай Пеев: Виждам огромен скок в развитието на децата


Николай Пеев: Виждам огромен скок в развитието на децата
(сн. botevgrad.com)
09-06-2018 11:33 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан U12 Николай Пеев бе доволен от представянето на своя отбор във финалите на Държавното първенство и от спечелената титла. Пред BGbasket.com той сподели, че децата са се справили много добре и вижда огромен скок в развитието им през последните месеци.

 

„Изключително съм доволен, изиграхме перфектен турнир. Хубавото е, че бяхме в много добра физическа форма и с всеки мач играехме по-добре. През годината натрупахме много на брой мачове. Това също спомогна за този успех.

 

В един финал се играе докрай, затова умишлено карах децата да го правят до последно. Пак казвам, ние сме добре подготвени физически и технически. През тази година израснахме и като отборна игра. Поради тази причина и разликата е доста голяма. Победихме всички отбори средно с по около 40 точки“, заяви Пеев.

 

Освен титлата в първенството, през този сезон Балкан U12 спечели и убедително и Купа БФБ. „Равносметката за сезона е отлична. За мен не е толкова важно, че децата стават шампиони, а да израстват. През тази година виждам в тях огромен скок в развитието им. Сашко Гавалюгов е нашият лидер, но покрай него и останалите израснаха страшно много. Всеки дава своя дял за добрата игра“, завърши наставникът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан (12), Николай Пеев, Финали за момчета (12)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи