Людмил Хаджисотиров: Трябва ни време, за да се сработим


Людмил Хаджисотиров: Трябва ни време, за да се сработим
(сн. LAP.bg)
08-09-2018 21:53 | Мария Маринова

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров бе разочарован след поражението за Суперкупата от Левски Лукойл. Въпреки това, наставникът е уверен, че след време отборът му ще покаже различно лице, след като играчите се сработят. Ето какво каза той след срещата:

 

„Направихме доста грешки в нападение, които доведоха до лесни кошове. Това предреши резултата. Бяхме се фокусирали да спечелим борбата, защото знаем, че двамата близнаци се борят изключително добре. Имаме 20 борби в нападение, но това не беше достатъчно с оглед на многото грешки. Там се получи разлика, като имаха и висок процент от тройката. Божидар Аврамов, Христо Захариев и Патрик Рембърт направиха разликата. Те общо имат 58 точки.

 

Мисля, че започнахме добре мача, но през второто полувреме излязохме от концепцията и идеите, които имаме като игра. Причините за финалния резултат са комплексни.

 

На нас ни трябва втори гард. Надявам се всичко да е наред с Евгени Хаджирусев, да е здрав и да навлезе във форма. Мисля, че ще ни помогне. Дерек Райт не може да играе по 35 минути, абсурдно е. Това е нещо, в което може да се подобрим. Има още време от подготовката, така че трябва да го използваме възможно най-рационално и мъдро, за да изградим отбора, който искаме, за да побеждаваме.

 

Това, че нямаме национали, ще е плюс с оглед на това, че ще работим в пълен състав. На всички отбори ни трябва време. Определено има още какво да подобряваме относно физическата подготовка. През второто полувреме се изморихме. Имаше периоди, в които повече ходихме на игрището.

 

На този етап това е съставът, с който разполагаме. Просто трябва да се сработим. Има много неща, които трябва да се подобрят, особено в защита“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи