Цветомира Шаренкапова: Трябва да извадим максимума от мачовете


Цветомира Шаренкапова: Трябва да извадим максимума от мачовете
(сн. БФБ)
12-11-2018 19:21 | Мария Маринова

Баскетболистката на женския национален отбор Цветомира Шаренкапова се надява тимът ни да успее да извлече максимума от оставащите два мача от европейските квалификации. Пред BGbasket.com тя сподели, че вече се чувства по-добре след контузията и се надява да вземе участие в двубоите с Украйна и Холандия.

 

„Възстановявам се, за момента всичко е наред. Започвам да се включвам с отбора и се надявам да успея да бъда полезна. Не съм напълно готова. Трябва да започна постепенно, за да не стане нещо по-сериозно. Надявам се до събота да съм добре и да играя“, заяви Шаренкапова пред BGbasket.com.

 

„Ние сме без Диана Войнова, която определено ще липсва на отбора. Жаки Златанова също я няма. Доста е подмладен съставът. Трябва да извадим максимума от всеки мач. Надявам се да покажем добра игра“, каза още баскетболистката.

 

Тя смята, че в отбора има химия и се надява в следващите дни момичетата да се сплотят още повече. „Имаме много малко време заедно, въпреки че момичетата се познаваме. Общо взето сме само два отбора – Монтана и Берое. Надявам се да използваме тази една седмица и да се сплотим“, заяви Шаренкапова.

 

Баскетболистката се надява отборът да може да разчита на подкрепата на феновете. „Със сигурност е важна. Когато залата е пълна и атмосферата е добра. Това ни вдига и играем по-добре“, завърши тя.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (жени), Цветомира Шаренкапова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи