Леброн наказа Портланд, Оклахома излъга Хюстън след продължение


23-08-2020 10:14 | BGbasket.com

Лос Анджелис Лейкърс поведе с 2-1 на Портланд в четвъртфиналната серия в западната конференция на НБА. „Езерняците“ надвиха своя съперник със 116:108, след като изоставаха през цялото първо полувреме. Защитата на Портланд така и не успя да се справи с Леброн Джеймс, завършил срещата с 38 точки, 12 борби и 8 асистенции. Деймиън Лилард вкара 34 точки за съперника.

 

Краля вече има 158 победи в плейофни мачове, което го изкачи на втората позиция във вечната ранглиста. Пред него е единствено Дерек Фишър със 161.

 

Оклахома запази шансове за полуфиналите, след като намали резултата в серията с Хюстън на 1-2 победи. „Гръмотевиците“ измъкнаха драматична победа в мач №3 със 119:107 след продължение, което те започнаха със серия от 12:0 и на практика това бе решаващо за крайния изход на срещата. Денис Шрьодер наниза 29 точки за победителите, за „ракетите“ с 38 точки, 7 борби и 8 асистенции е Джеймс Хардън.

 

 

На изток лидерът Милуоки вече води с 2-1 на Орландо, след като без проблеми спечели третия мач от серията със 121:107. Янис Андетокумбо отново бе над всички с 35 точки, 11 борби и 7 асистенции, Ди Джей Огъстин вкара 24 за съперника. Марвин Уилямс и Джеймс Енис бяха изгонени, след като едва не стигнаха до физическа саморазправа след борба под коша.

 

 

 

Маями вече е само на победа от полуфиналите, след като постигна трети пореден успех срещу Индиана, този път със 124:115. Шестима завършиха с двуцифрен точков актив за „горещите“, а най-резултатен бе Джими Бътлър с 27. За Индиана с 34 точки, 7 борби и 14 асистенции се отчете Малкълм Брогдън.

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ПОРТЛАНД ТРЕЙЛ БЛЕЙЗЪРС - ЛОС АНДЖЕЛИС ЛЕЙКЪРС

 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ОКЛАХОМА СИТИ ТЪНДЪР - ХЮСТЪН РОКЕТС

 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ОРЛАНДО МЕДЖИК - МИЛУОКИ БЪКС

 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МАЯМИ ХИЙТ - ИНДИАНА ПЕЙСЪРС

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ НБА, СЕЗОН 2019/2020

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ПЛЕЙОФИТЕ В НБА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ПЛЕЙОФИТЕ В НБА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБА, ЛА Лейкърс, Леброн Джеймс, Портланд, Хюстън, Оклахома
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи