Златин Георгиев: Мисля, че ще задържим първото място


Златин Георгиев: Мисля, че ще задържим първото място
(сн. balkan-basket.com)
18-02-2022 22:49 | Мария Маринова

Капитанът на Рилски спортист Златин Георгиев е уверен, че отборът му ще запази първото място в редовния сезон, въпреки че днес допусна първа загуба в шампионата. Ето какво сподели той след поражението от Балкан в Ботевград:

 

„Стана много оспорван мач. Балкан игра добре, ние също в началото, но през втората част имахме голям спад. Като започна третата, ни поведоха с 12, после се върнахме, поведохме и накрая беше кош за кош. Според мен ни победиха заслужено.

 

Според мен грешките са много – 19. От тях са ни вкарали 23 точки, което е зле, но се случва. За първи път мисля, че правим толкова грешки, но има и такива мачове.

 

Пробвахме се да използваме предимството си под коша, но те ни дублираха по едно време. Накрая вкарахме кош няколко пъти, но не всеки път се получават нещата, които искаме. Живи и здрави, занапред дано бием.

 

Сега добрите отбори ще ни гостуват. В нашата зала играем добре и мисля, че ще задържим първото място. Все пак една година в първенството нямаме загуба. Това трябва да ни е за урок и занапред да си поправим грешките.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Златин Георгиев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи