Галатасарай иска да задържи Дий Бост в редиците си


Галатасарай иска да задържи Дий Бост в редиците си
(сн. Twitter)
08-06-2022 09:28 | BGbasket.com

Генералният мениджър на турския Галатасарай Тургай Зейтингьоз заяви, че клубът е доволен от представянето на чуждестранните баскетболисти. В гранда от Истанбул се състезават американците с български паспорти Дий Бост и Дейвид Кравиш.

 

„Доволни сме от представянето на всичките ни чужденци тази година. Ще опитаме да увеличим малко бюджета си за следващия сезон. Последната дума ще има ръководството“, заяви той след края на сезона за отбора с отпадането на полуфиналите от Анадолу Ефес.

 

По повод Дий Бост, Зейтингьоз коментира, че гардът има много сериозно чувство на принадлежност към отбора и общността. По думите на мениджъра, двете страни имат желание да продължат да работят заедно. „Мисля, че Дий Бост ще бъде с нас и следващата година“, каза Тургай Зейтингьоз.

 

Генералният мениджър на Галатасарай заяви, че участие в Евролигата е голямата цел на клуба в дългосрочен план, но засега има тригодишен договор с Шампионската лига, от който има още един сезон и отборът ще участва в тази надпревара и догодина.

 

„След това се целим в най-престижния турнир, защото такива са очакванията както на нашите фенове, така и на общността ни. Имаме много сериозни планове“, обеща Зейтингьоз.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Турция, Галатасарай, Дий Бост
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи