Шампион 2006 гостува на баскетболисти от Свети Влас (снимки)


Шампион 2006 гостува на баскетболисти от Свети Влас (снимки)
29-06-2019 09:12 | Мария Маринова

Президентът и треньор на столичния Шампион 2006 Лъчезар Коцев прекара една седмица на гости на колегите си от БК Свети Влас. Той и баскетболистът от школата на тима Алън Куршумов предадоха на децата от своя опит и им дадоха ценни съвети.

 

Въпреки че това е един от новоучредените баскетболни клубове у нас и е само на няколко месеца, в Свети Влас усилено работят и през лятото, а Лъчезар Коцев бе изключително доволен от видяното. „Впечатлен съм, че на това малко място Свети Влас има такава изградена баскетболна структура. За мен беше удоволствие да предам част от своите знания на тези талантливи деца“, заяви Коцев.

 

ФОТОГАЛЕРИЯ

 

Пред BGbasket.com председателят и треньор на БК Свети Влас Стоян Велков също сподели впечатленията си от съвместната работа с Шампион 2006: „Специално искам да благодаря на г-н Коцев за новите идеи, които предаде на децата, както и на състезателя от юношеския отбор на Шампион 2006 Алън Куршумов за направените демонстрации и съвети, с които още по-силно ги мотивира“.

 

Велков разказа и малко повече за неговия клуб. „Той е създаден на 1 септември, 2018 г. и в своята осеммесечна история участва в Държавното първенство с отбори до 10 и 12-годишна възраст при момчетата. Много съм доволен от желанието за участие в тренировките и състезанията на малчуганите и се надявам да бъдат все така постоянни и през новия сезон“, заяви той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Шампион 2006, Свети Влас
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи