Небойша Видич: Ще се справим с играчите, които могат да покажат, че заслужават да играят в Балкан


Небойша Видич: Ще се справим с играчите, които могат да покажат, че заслужават да играят в Балкан
(сн. balkan-basket.com)
13-03-2022 22:53 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич не бе доволен от представянето на отбора му, въпреки победата срещу Спартак Плевен. Ето какво сподели той след мача:

 

„Загубихме аванса, който направихме в края, защото играхме без трима гардове. Не знам нито един отбор, който може да играе без трима гардове. Единият ни е контузен до края на сезона, вторият не поема никаква отговорност. Не знам вече колко мача има проблеми с фауловете. Третият изглежда сякаш “Аз съм изморен”. Умора не е дума, която някой от моите играчи може да споменава, защото това е началото на ада, през който ще преминем в бъдеще.

 

Мислехме си, че сме спечелили мача. Но има и някои други причини, за които не мога да говоря. И това е първият път, който дори споменавам това.

 

С този състав определено е тежко да запазим ритъм. Две седмици може би нямаме тренировка практически. С този отбор без тренировки е трудно да играеш. Не следвахме плана ни за мача. Искахме с по-малко усилия да ги контролираме. Отборът на Спартак има изключително умни играчи. Ако не си концентриран, не можеш да ги победиш. Поне не лесно.

 

Ще се справим с играчите, които могат да покажат, че заслужават да играят в Балкан - титуляри и играчи от резервната скамейка. Именно сега резервите трябва да го покажат. Лесно е, когато заместваш някой. Трябва всички да разпределим играта на Станимир. Не можем да променим ситуацията с него. Всички от състава трябва да играят и да покажат качество и отговорност.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Видич
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи