Димитър Ангелов: Изпращаме година с Купа и Суперкупа, дано и 2024-а е толкова успешна


Димитър Ангелов: Изпращаме година с Купа и Суперкупа, дано и 2024-а е толкова успешна
(сн. НБЛ)
01-01-2024 14:06 | BGbasket.com

В началото на новата 2024 година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминалата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво сподели наставникът на Левски Димитър Ангелов:

 

Каква година изпращате?

- Изпращаме успешна година за Левски, със спечелване на Купа и Суперкупа. Смятам, че постигнахме добри успехи с отбора, с който разполагахме, качеството на играчите. За съжаление последните месец и половина не бяха от най-сполучливите, но има и такива неща. Дано 2024-а година да е също толкова успешна, както за мен, така и за играчите.

 

Как виждате първенството до момента? 
- Първенството ни е на добро ниво. Всички отбори подписаха с чужденци на добро ниво този сезон. Тази година и така наречените аутсайдери също направиха добри отбори и това е една от причините първенството да е интересно. Чака ни интересен завършек на сезона.

 

Какво си пожелавате за новата година?
- За новата година, дори да е банално, искам да сме здрави всички, играчи, треньори, ръководство и семействата им. Една по-успешна година от финансова гледна точка и дано всеки човек е по-щастлив и по-успешен през новата година.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи