Васил Бачев: Бяхме подготвени за агресивна им игра


Васил Бачев: Бяхме подготвени за агресивна им игра
(сн. НБЛ)
30-12-2023 09:26 | Деляна Кадиева

Баскетболистът на ЦСКА Васил Бачев бе доволен от успеха над Миньор 2015. Пред BGbasket.com той сподели, че в състава не е имало притеснение заради предишната загуба от тима от Перник, както и коментира предстоящото софийско дерби в началото на новата година.

 

"Благодаря, важното е да завършим годината положително. Мисля, че беше добре за нас. Искам да поздравя отбора на Миньор, играят добър баскетбол - бърз и агресивен. Взехме си поуки за третата час от разговора в съблекалнята на почивката. От първото полувреме също имахме грешки, но вдигнахме интензитета и направихме разлика, която задържахме до края.

 

Не мисля, че имаше някакво напрежение заради предишния ни мач с тях, бяхме подготвени за тяхната агресивна игра. Пак казвам - те играят много добър баскетбол. Бяхме готови за бързата им игра и заслужихме победата днес.

 

Мисля, че Божо Аврамов получи някакво леко разтежение. Не искаше да рискува, за да няма евентуално влошаване на травмата.

 

Очаквам здрав мач. Левски играят добър баскетбол, в независимост от състава им, имат и добър треньор. Играят бързо, младите играчи са на ниво - показват го в мачовете. Вярно, не са опитни, но така се израства, така се става баскетболист - в тези моменти. Както казах - очаквам здрав мач и очаквам да победим.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, ЦСКА, Васил Бачев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи