Николай Стоянов: Успяхме да преодолеем проблемите


Николай Стоянов: Успяхме да преодолеем проблемите
(сн. НБЛ)
04-02-2024 23:38 | Деляна Кадиева

Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов бе с основен принос за победата над Левски в София. Българският национал завърши двубоя с 21 точки, 5 борби, 3 асистенции и 5 тройки, а пред BGbasket.com сподели какво е помогнало на отбора му да стигне до успеха, причината за липсата на Ивко Ивков, както и предстоящата среща с ЦСКА.

 

Мачът беше вързан до един момент в резултата. Видя се, че домакините се опитаха да се борят до последната минута по някакъв начин да намалят разликата. Може би на базата, че сме по-класни играчи и те са по-млади това даде разликата в срещата. Имаме проблеми с контузени играчи, опитахме се да ги преодолеем. В края имахме проблеми и с дисквалифицирани играчи, плеймейкърът ни беше с 4 лични нарушения в края на първото полувреме. Успяхме да преодолеем това и да вземем тази среща, което беше важно за нас относно борбата за по-челно класиране.

 

За съжаление ЦСКА го застигна същата участ като отбора на Левски със спонсорството. Напуснаха ги доста състезатели, но това няма значение. "Армейците" имат доста добри български играчи, национални състезатели, които ще направят всички възможно да запазят позицията на тима в челото. Надявам се до сряда да имаме подобрение в нашия ростер и да поздравим публиката си с победа. 

 

Ивко Ивков почива в момента заради растежение и се надявам да е готов за другата седмица."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Николай Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи