Родни Първис: Ако не ме фаулират, щях да вкарам в тази ситуация


Родни Първис: Ако не ме фаулират, щях да вкарам в тази ситуация
(сн. НБЛ)
15-02-2024 22:33 | BGbasket.com

Баскетболистът на Спартак Плевен Родни Първис не бе съгласен с решението на съдиите в последната атака, като според него е имало нарушение при стрелбата му. Той сподели още, че след като контузените състезатели се завърнат в състава, тимът ще бъде по-силен. 

 

„Да, определено имаше фаул в последната атака. Ако не ме фаулират, аз щях да вкарам в тази ситуация. Имахме няколко несполуки в защита, хванаха ни в пресечки. Трудно е, когато гостуваш и изостанеш с 15 точки, след това да се върнеш. Борихме се, успяхме да изиграем някои добри защити накрая, но не стигна и времето.

 

Ние сме трети в момента, а през целия сезон досега не сме били в пълен състав. Днес Николай Стоянов се контузи, Джулиън Люис и Станимир Маринов ни липсват. Това са много важни играчи за нас. Разбира се, това не е оправдание. Мисля, че в края на сезона ще бъдем много по-силни.

 

Опитвам се да помагам на съотборниците си и да правя това, което треньорът ми казва, за да стигаме до победите. Харесва ми Плевен, успявам да си почивам достатъчно. Опитът ми в България досега ми харесва.

 

Искам да се върнат всичките ни контузени играчи и да се съберем в пълен състав за следващия етап. Паузата идва в добър момент. Досега се справяхме добре. Имаме и нови момчета, трябва да се сработим с тях още по-добре и в двете фази. Ще видим докъде ще стигнем в Първата шестица."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Родни Първис
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи