Кметът на Монтана: Ще ни трябва още малко, за да преборим и съдиите


Кметът на Монтана: Ще ни трябва още малко, за да преборим и съдиите
(сн. chervenkarton.com)
27-04-2024 11:00 | bnr.bg

Кметът на Монтана Златко Живков прие женския баскетболен отбор, завършил със сребърните медали в А група през този сезон. Монтана 2003 остана втори след драматична загуба в петия мач срещу Берое Стара Загора, а градоначалникът също изрази претенции към съдийството в срещата.

 

„Благодаря, момичета, за участието и за шампионата, който приключихме. За съжаление, не можем да сложим една звезда в залата. Не ни стигна една точка и няколко секунди, за да добавим още една шампионска звезда в зала "Младост". Ние сме единственият отбор в България, който от 35 години има женски баскетбол. Това е от малкото случаи, в които аз не съм доволен да съм втори, защото тук винаги съм бил първи. Благодаря. Ще ни трябва още малко, за да можем да преборим и съдиите. А ако бяхме още малко по-добри, за да не могат да ни спрат и съдиите. Когато сме равностойни, всичко е възможно“, заяви Живков на срещата.

 

Капитанът на отбора Преслава Колева връчи купата и сребърния медал на Живков и пожела: „Така да правите всичко възможно да сме да добре, да продължавате да давате пари за спорта, да подкрепяте българския спорт и Ви пожелавам много купи и най-вече първи места оттук нататък.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Монтана 2003, Златко Живков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи