Иван Лилов и петима чужденци са MVP на мачовете от 22-рия кръг в Sesame НБЛ


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
18-02-2024 16:43 | BGbasket.com

Баскетболистът на Ямбол Иван Лилов е единственият българин, който бе избран за MVP на мач от 22-рия кръг в Sesame Национална баскетболна лига.

 

Гардът заслужи приза, след като изведе отбора си до драматичен обрат при гостуването на Шумен, с което тимът на практика си осигури и класиране в турнира за Купата.

 

Компания на Лилов правят петима чужденци. Майки Диксън от Балкан заслужи поредно отличие, след като изигра силен мач при трудната победа на „зелените“ срещу Академик в Ботевград. Рилски спортист също спечели с точка разлика срещу Спартак у дома, а MVP на срещата стана Джо Лоусън.

 

Тач Ънру бе над всички за успеха на Черно море Тича срещу Миньор 2015 във Варна, а Александър Радукич помогна на ЦСКА да спечели визитата си на Берое.

 

Приз за Най-полезен играч бе даден и на Травис Макконико от Черноморец след победата срещу Левски в София.

 

Наградите се връчват на база статистиката от срещите, а всички отличени получиха бутилка елитно шампанско от винарска изба „Магурата“. Такива ще бъдат връчвани във всеки кръг от сезона в Национална баскетболна лига, като се очакват и допълнителни изненади за Купата и плейофите.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи