Георги Боянов: Може би дори не осъзнаваме какво сме направили


Георги Боянов: Може би дори не осъзнаваме какво сме направили
(сн. FIBA.basketball)
25-02-2024 22:29 | Деляна Кадиева

Крилото на мъжкия национален отбор на България Георги Боянов сподели, че може би още не осъзнават какво са постигнали при успеха си над световния шампион Германия.

 

“Щастливи сме. Аз мисля, че може би дори да не осъзнаваме какво сме направили, защото адреналинът и емоцията са ни завладели, всички момчета в щаба се борехме за България. Направихме наистина страхотен мач, показахме тази българска енергия и непримиримост, която трябва винаги да показваме. Благодарни сме на публиката, защото те днес много ни помогнаха в трудните моменти, които имахме. Германците поведоха доста пъти, но именно феновете ни дадоха крила да вкараме тези трудни стрелби.

 

Много съм благодарен, защото това нямаше да се случи. Мисля, че ги бихме с повече енергия, по-голямо желание и това, че излязохме на живот и смърт реално. Напрежението го има, но все пак те са световните шампиони и може би напрежението беше една идея повече върху тях.

 

Трябва да играем всеки мач по този начин. Ако играем по този начин, каквото се случи, всички ще бъдат доволни. Не мисля, че мачът с Швеция ни е повлиял, просто днес мотивацията и енергията бяха по-различни. Играхме задружно и зарадвахме всички българи", каза още Георги Боянов.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България, Георги Боянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи