Мартин Коцев: Хората обичат да се асоциират с победителите


Мартин Коцев: Хората обичат да се асоциират с победителите
(сн. НБЛ)
06-03-2024 22:53 | Max Sport 2

Черно море Тича постигна първи успех в Топ 6 на Sesame НБЛ. “Моряците“ обърнаха Черноморец след 89-81 насред зала „Христо Борисов“. Мартин Коцев не пропусна да се отличи за варненския отбор и отново показа защо носи капитанската лента. Бившият младежки национал изигра важна роля за обрата през второто полувреме и постави името си сред реализаторите. Гардът завърши с 14 точки, 5 борби и 6 асистенции за 28 игрови минути.

 

Спечелихме битката с отборна игра. Голяма част от баскетболистите ни се представиха успешно в мача и показаха, че имат голям потенциал. Надявам се да продължаваме да играем със същия отборен дух и занапред.“

 

След голямата почивка излязохме доста нахъсани. Бяхме трагични в миналия мач срещу Спартак и след това ядосани. Искахме да покажем друго лице на Черно море.

 

Необходимо е да продължаваме да тренираме и да играем така. Мисля, че можем да спечелим срещу всеки отбор в първенството. Надявам се на едно по-добро класиране в шампионата и участие в турнира за Купата на България.“

 

Публиката е голяма част от нашия успех. Моето желание е феновете да продължават да ни подкрепят, но това зависи от добрата ни игра. Хората обичат да се асоциират с победителите“, сподели Коцев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Мартин Коцев НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи