Травис МакКонико: Бяхме доволни да получим енергията на нашите фенове


Травис МакКонико: Бяхме доволни да получим енергията на нашите фенове
(сн. НБЛ)
01-04-2024 22:55 | Max Sport 2 | BGbasket.com

Черноморец направи още една вярна стъпка към спечелването на редовния сезон в Sesame НБЛ и излезе на върха във временното класиране. Действащите вицешампиони триумфираха срещу Спартак Плевен с 87:80 насред зала „Бойчо Брънзов“. Травис МакКонико бе над всички за ценния успех на „акулите“. Американецът поведе листата на реализаторите и отбеляза важни стрелби в края на мача. Крилото записа на сметката си 17 точки, 5 борби, 9 асистенции и 1 открадната топка за 35 минути, прекарани в игра. 

 

"Не бяхме играли известно време в тази зала заради Купата на България. Всички бяхме много доволни да сме тук и да получим енергията на нашите фенове. Шон Смит не каза нищо, когато беше дисквалифициран, просто се опита да пази моя гръб след тежкото нарушение. Тони Троша го спря. Мисля, че това беше просто такава беше такава неговата реакция. Трябва да оставим съдиите да си вършат работата."

 

"Свършихме добра работа в отбора. Не ни повлия много излизането на Шон Смит. Опитахме се да вземем борбата и да спечелим мача. Константин Тошков е страхотен защитник. Аз обичам да играя срещу Спартак. Това е много агресивен отбор и играе много добре в защита. Трябва да съм по-концентриран, особено от наказателната линия.“

 

"Винаги на собствен терен имаме по-голямо самочувствие, играем добре и се надяваме това да продължи“, каза МакКонико.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черноморец, Травис МакКонико, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи