Прогноза за Спартак Плевен - Рилски спортист от Sesame НБЛ


Прогноза за Спартак Плевен - Рилски спортист от Sesame НБЛ
14-05-2024 11:58 | BGbasket.com

Срещите от втория кръг в плейофите на Sesame НБЛ стават все по-оспорвани. Днес на преден план излиза четвъртият мач от първия полуфинал, който ще противопостави Спартак Плевен и Рилски спортист. BGbasket.com ще продължи до финалния ден да предлага на своите читатели идеи за поредните срещи от заключителните двубои в елита, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg.

 

Спартак Плевен – Рилски спортист, вторник, 14 май, 19:00 часа, зала „Балканстрой“.

 

Рилецо си върна домакинското в предишния мач, който спечели трудно с 90:82 и поведе с 2-1 победи в серията. Самоковският тим триумфира за първи път в Плевен през настоящия сезон, а ключови за ценния му успех бяха изявите на Алън Арнет и Майкълин Скот, които вкараха общо 40. Двамата срещнаха подкрепа в нападение от Алекс Симеонов и Мирослав Васов, а добрата новина бе и попадането в групата на Александър Янев, като все още се чака и завръщането му в игра.

 

Спартаклии са опрени до стената, а здравословните проблеми в редиците им се задълбочиха. Талиб Занна и Константин Тошков получиха контузии в хода на последния двубой, като последният не се завърна до финалната сирена. Липсата на болния Алекс Ломакс допълнително усложни ситуацията за тях на гардовата линия, където единственият здрав се оказа Станимир Маринов, но той не е в оптимална форма. Участието на Тошков и Ломакс за днешния мач е под въпрос.

 

Предложение за залог: Който и да е отбор печеливша разлика 1-5

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи