Прогноза за Балкан – Черноморец от Sesame НБЛ


Прогноза за Балкан – Черноморец от Sesame НБЛ
15-05-2024 12:45 | BGbasket.com

До края на сезона в Sesame НБЛ ще има малко дни без мачове. Днес на ред е четвъртия двубой от втория полуфинал. BGbasket.com ще продължи до финалния ден да предлага на своите читатели идеи за поредните срещи от Sesame НБЛ, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg.

 

Балкан - Черноморец, сряда, 15 май, 19 часа, „Арена Ботевград“

 

Балкан поведе с 2-1 в полуфиналната серия след драматичен първи мач в Ботевград, решен в последните секунди. Психологическото предимство вече е на страната на „зелените“ и те ще направят всичко възможно, за да затворят серията още пред собствена публика. Васил Христов разчита на пълен състав, макар в понеделник със здравословни проблеми да игра Сюприйм Хана.

 

От друга страна, Черноморец е опрян до стената и се нуждае от задължителна победа, за да прати серията в пети мач в Бургас. По тази причина Васил Евтимов призова Христо Захариев, Евгени Хаджирусев и Виктор Онудиуе също да вземат участие в мача, въпреки контузиите, които имат, като интересно е дали някой от тях ще запише минути.

 

Предложение за залог: 1-во Полувреме - Брой Точки Над

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи