Любомир Киров: В Ботевград се играе трудно, но отиваме да затворим серията във вторник


Любомир Киров: В Ботевград се играе трудно, но отиваме да затворим серията във вторник
(сн. НБЛ)
25-05-2024 22:00 | Max Sport 2

Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров похвали отбора си за представянето при трудната победа срещу Балкан, след която тимът му вече води с 2-0 в битката за титлата в Sesame НБЛ:

 

„Видях мач на високо баскетболно ниво, не много добро в защита, не го очаквах. Мислех, че ще има повече напрежение, но и двата отбора явно бяхме доста отпуснати, така както трябваше да играем. Вървеше нападението и на двата. Видях във важните моменти правилни решения на нашия отбор и характер, за мен това беше ключовото. Отборът на Балкан се бори, също ги поздравявам, но ние взехме правилните решения в правилните моменти и затова спечелихме мача.

 

Казахме си, че не можем да започваме като предния мач - да ни вкарат 30 точки за една част, а ние да сме вкарали 12. Днес беше 26:27, нормално е, плейофи са, но ни помогна да сме по-освободени, бяхме 50% от тройката, така че беше добре.

 

В Ботевград се играе трудно. Ще кажа на момчетата, че ни трябва ни още един мач, отиваме да затворим серията веднага, във вторник, и нищо друго. Мислим за мача във вторник, нищо повече. Утре ще починем, каквото можем, ще променим, но трябва да си оставят сърцата на игрището и да спечелим в Ботевград."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Любомир Киров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи