Братята Ангелопулос се прицелиха към върха с Везенков


Братята Ангелопулос се прицелиха към върха с Везенков
(сн. facebook.com/olympiacosbc)
25-07-2024 15:43 | BGbasket.com

Братята Панайотис и Йоргос Ангелопулос официално приветстваха завръщането на Везенков в Олимпиакос след година пауза. Това стана по време на пресконференция днес в Пирея, на която собствениците на клуба не скриха задоволството си от привличането на българина, като подчертаха качествата му не само като баскетболист, а и като човек, и си поставиха високи цели занапред.

 

„Голяма радост е, че сме тук. Обявяваме завръщането на Саша за следващите пет години“, заяви Панайотис Ангелопулос.

 

„Той е най-добрият играч в Европа, отиде в НБА, спечели титли с Олимпиакос и ще продължи да печели титли с нашия отбор през следващите пет години. Нашата цел е върха на Европа, това е ясно. Саша е трудолюбив, харесва това, което прави, харесва Олимпиакос, затова се върна при нас“, каза още той.

 

От своя страна Йоргос Ангелопулос подчерта: „Ние сме тук, за да приветстваме Саша обратно в дома му. Радостта и вълнението от това споразумение, което е може би най-голямото в европейските данни, са големи! Той е невероятен спортист, но извън играта, той има ценности и идеали, които са идентични с нашите, той има почтеност като човешко същество и е спортист за пример. Очакванията ни са високи и всички заедно в Олимпиакос ще се стремим към най-доброто. Няма гаранции, но всички ние ще дадем всичко, което имаме и нямаме, за това, което заслужаваме!".

 

Везенков бе посрещат с овации и скандирания от много фенове на Олимпиакос пред залата в Пирея, а както вече стана ясно, той ще си върне №14, с който игра и при предишния си престой в Гърция.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Олимпиакос, Александър Везенков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи