Рилски спортист и Балкан започват във ФИБА Къп (програма)


Рилски спортист и Балкан започват във ФИБА Къп (програма)
(сн. FIBA.basketball)
09-10-2024 09:41 | BGbasket.com

Рилски спортист и Балкан започват днес участието си във ФИБА Къп. Двата тима ще представят България в надпреварата за поредна година, като съставът от Самоков вече участва в квалификациите на Шампионска лига, а този от Ботевград ще дебютира в Европа през този сезон.

 

Рилски спортист ще гостува на унгарския Алба Фехервар в първия мач от турнира, като двубоят е днес от 19:00 часа. Баскетболистите на Любомир Киров са в група F още с естонския Калев/Крамо и френския Льо Портел. Пълната програма може да видите ТУК.

 

Балкан също ще има визита на познат съперник на старта – испанския Билбао, с когото бяха в група и преди година. Срещата е с начален час 21:00, а отборът на Васил Христов ще се изправи още срещу чешкия Приевидза и грузинския Кутаиси 2010, като ТУК е и пълната програма за мачовете от група J.

 

Във ФИБА Къп тази година има още двама български представители, които също имат мачове днес. Антверп Джайънтс с Иван Алипиев ще гостува на румънския Констанца от 20:30 часа, докато в 21:30 Спиру Шарлероа на Йордан Минчев ще приеме азербайджанския Сабах.

 

Всички двубои ще можете да гледате на живо в BGbasket.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ФИБА Къп, Рилски спортист, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи