Захариев няма да играе във Франция


Захариев няма  да играе във Франция
Христо Захариев (снимка: ФИБА)
16-08-2007 19:06 | levskibasket.com

Официалният сайт на БК Левски информира, че Христо Захариев е играч на Левски и на този етап няма намерение да играе във Франция.
Предложение от тази страна е имало, но оферти за талантливия играч след отличното му представяне на Евробаскет в Испания има и от други водещи баскетболни страни в Европа. Захариев стана втори реализатор на първенството в Испания и привлече вниманието на много мениджъри и скаути. В изиграните 6 мача с националния екип той вкара средно по 23.2 точки на мач.

Ръководството на Левски е изключително доволно от представянето на младия талант на Европейското първенство в Мадрид, поласкано е от интереса към Захариев и в същото време би се радвало, ако му се даде шанс да играе в елитен клуб в Европа. От страна на клуба няма да има пречки при преминаването му, стига условията и името на клуба да задоволяват желанията на младока.

В момента той провежда физиотерапия на глезените си, но е сигурно, че ще бъде на първата тренировка на Левски в понеделник, 20-ти Август. Той премина контролен преглед и бе назначена специална терапия от лекарите на отбора за по-бързото му възстановяване.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи