Дебют за Деян в Адриатическата лига


Дебют за Деян в Адриатическата лига
Загреб би Сплит на Деян Иванов
04-10-2007 11:37

Деян Иванов дебютира в официален мач за своя нов отбор КК Сплит. Въпреки добрата му игра за съжаление отборът му загуби като гост на КК Загреб 77-80.
Иванов започна срещата като титуляр и игра общо 26 минути. Той бе вторият най-резултатен играч за Сплит. Деян завърши с 15 точки, а добави и 4 борби, 3 откраднати топки и 2 асистенции.
Самата среща протече много равностойно. Най-голяма разлика получила се в мача бе седем точки в полза на Сплит.
Първото част бе за Сплит, спечелвайки я с 19-21, докато втората бе за домакините от Загреб, които се оттеглиха и с две точки преднина на почивката, 40-38.
В първите пет минути на третата част Загреб уддържаше преднината си като резултата беше 44-41. След това гостите от Сплит направиха серия от 10-0, за да поведат с най-голямата разлика в мача. До края на частта те позволиха на своите домакини да си върнат отново преднината със серия от 12-2. Последната част и двата отбора се бориха за победата, но в крайна сметка я постигнаха домакините.
Най-добър в двубоя бе Яков Владович от КК Загреб с 22 точки, 9 борби, 4 асистенции и 4 откраднати топки. Крунослав Симон и Филип Беслян също се включиха добре с по 14 точки. За гостите от Сплит американците Антъни Акинс и Марлон Гарнет вкараха съответно 17 и 14 точки.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи