Ямбол изненада ЦСКА Интерлоджик


Ямбол изненада ЦСКА Интерлоджик
Димитър Ангелов вкара 20 срещу бившия си отбор
22-10-2007 02:56

Ямбол успя да изненада ЦСКА Интерлоджик насред София и постигна първа победа в тазгодишния шампионат. Ямболии водеха през целия мач и се поздравиха със заслужена победа 73-68. ЦСКА Интерлоджик пък допусна втора домакинска загуби и вече е с актив от 2 победи и 2 загуби.
Срещата започна равностойно и така протече цялата първа четвърт. В нейния край гостите съумяха да вземат аванс от 23-21. Изненадващо те продължиха с добрата си игра във втората и дори успяха да натрупат аванс от шест точки. Домакините намалиха до една, 35-36, но в последните минути Ямбол направи добра серия и завърши полувремето с преднина от 45-39.
В началото на второто полувреме гостите продължаваха да водят, но ЦСКА стоеше все така близко. В края на третата част те съвсем настигнаха опонента си и приключиха тази четвърт с пасив от една точка. Повечето хора в залата очакваха домакините да наложат волята си в последната част, но това не се получи. Напротив, гостите играеха много добре и си поддържаха преднина до самия край на мача. Така те се поздравиха с първа победа през новия сезон.
Димитър Ангелов бе най-резултатен в срещата срещу бившия си отбор с 20 точки. Кирило Скуматов добави 19, а Станислав Говедаров 15 и 14 борби. За домакините Лавел Пейн вкара 18 точки и взе 11 борби, а Людмил Хаджисотиров завърши с 13 точки.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЦСКА ИНТЕРЛОДЖИК - ЯМБОЛ

Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи