Кливлънд срещат трудности без ЛеБрон


Кливлънд срещат трудности без ЛеБрон
Андреа Барняни (снимка: Getty Images)
01-12-2007 10:03 | Агенция Фокус

Финалистът в миналогодишния шампионат на НБА Кливлънд Кавалиърс започна по лош начин серията от мачове, в която ще трябва да се справя без звездата си Леброн Джеймс. „Кавалерите” паднаха с 82-91 от Торонто Раптърс, като това бе първият им мач след контузията на Джеймс. Звездата на Кливлънд изкълчи пръст пред няколко дни, когато Кливлънд загуби катастрофално от Детройт.


Срещата бе изключително равностойна, като домакините от Торонто водеха с малко в по-голяма част от двубоя. Те решиха мача в третата четвърт, когато натрупаха преднина и успяха да я задържат до края на мача. Най-добър за тях на игрището бе италианското крило Андреа Барняни, който завърши с 26 точки, а аржентинеца Карлос Делфино добави 24. Хосе Калдерон пък завърши с дабъл-дабъл, след като вкара 11 точки и направи 10 асистенции.
 

В отсъствието на Леброн Джеймс, 24-те точки на Дениъл Гибсън не бяха достатъчни за нещо различно от загуба за Кавалиърс. Дрю Гуудън също бе на висота за Кливлънд, като завърши с дабъл-дабъл – 15 точки и 14 борби. След този мач активът на „Кавалерите” вече е равен – 9 победи и 9 загуби, докато това бе 10-успех за Раптърс от началото на сезона срещу само 7 поражения.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи