Рилски спортист изпусна Славия при жените


Рилски спортист изпусна Славия при жените
Стефка Николова със 17 точки
20-01-2008 22:37

Рилски спортист пропусна шанса да грабне шеста победа в шампионата при жените след като загуби като гсот на Славия със 75-80.
 Първото полувреме бе абсолютно равно, за което говори и постигнатия резултат след 20 минути игра в студената зала „Триадица”.  Момичетата на Иван Лепичев влязоха с 11 точки аванс в четвъртата част (64-53) и малко по-късно водеха дори с 14 точки разлика, но позволиха обрат и загубиха. 
 

Поредният си впечатляващ дабъл дабъл направи Агнеса Дойчинова, завършила с 19 точки и 18 борби. Добре се представи за Рилецо и бившото крило на Левски Спартак Христина Иванова – 22 точки. Тя добави 3 борби и 2 асистенции, но направи също и 7 технически грешки.
 

За Славия отлично в края на срещата игра триото Христина Деянова (19 точки), както и Стефка Николова и Тонка Тенчева – двете по 17 точки.
 

Това бе последната среща на Рилски спортист за този етап от шампионата. Те завършиха с 5 победи и 7 загуби и почиват в 14-ия кръг. Независимо от изхода на последните двубои другата седмица, те не могат да бъдат изместени от четворката. Място сред първите четири отбора дава както при мъжете предимство при жребия за купата на страната.
 

Славия има шанс за петото място, но за целта трябва да победи Монтана 2003 като гост другата неделя.  

 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СЛАВИЯ – РИЛСКИ СПОРТИСТ 

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА СЛАВИЯ 

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА РИЛСКИ СПОРТИСТ

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ПЪРВА А-1 ЖЕНИ  

 

ТОП 10 НА 13-ТИ КРЪГ  
 

КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ ДАБЪЛ В ПЪРВА А-1 ЖЕНИ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи