Калоян Иванов може да играе срещу Финландия


Калоян Иванов може да играе срещу Финландия
Калоян Иванов се пуска в сряда
09-09-2008 15:37 | в-к Позвънете Новини

Калоян Иванов ще може да играе за българския национален отбор по баскетбол в евроквалификацията срещу Финландия в сряда от 20,30 ч. в София. Това обяви самият той за "Позвънете Новини". Варненският баскетболист бе контузен, но вече се чувства по-добре и ще може да помогне на тима. Както е известно, нашите са в група с Италия, Сърбия, Финландия и Унгария, като се намират на второ място във временното класиране.

"Прочетох, че от клубния ми отбор Менорка ме спират да играя за националния отбор. Това просто не е вярно. Не знам от къде идва тази информация. От Испания ми изпратиха специални стелки, които трябва да пристигнат най-късно в деня на мача. Иначе излекувах контузията си и се чувствам напълно способен да помогна на тима", заяви юношата на Черно море.

Той сподели, че до момента националите ни се представят доста добре. "Никой не очакваше, че можем да направим нещо в тази група. Мачът с Унгария бе наш, но го изпуснахме", коментира Калоян.

Националът добави, че срещата с Финландия няма да е същата като първата. Нашите победиха като гости с 22 точки. "Баскетболистите им вече са доста по-обиграни. Не може да става въпрос за лесен двубой. Сигурен съм обаче, че ще дадем всичко от себе си, за да спечелим", завърши талантливият баскетболист.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи