Константин Папазов: Имаме добра изходна позиция и голям шанс да успеем


Константин Папазов: Имаме добра изходна позиция и голям шанс да успеем
Тити Папазов (Gong.bg)
12-09-2008 17:16

„Първото нещо, което трябва да направим е да се подпише дългосрочен договор с Пини Гершон, тъкмо той ще може да научи по-добре български”, заяви шеговито Константин Папазов по време на награждаването на националния баскетболен тим за отбор на месец август и продължи по-сериозно:
 
„Аз казах още след жребият във Венеция през зимата, че Господ подари такъв известен треньор като Пини да поеме националния ни отбор и после си го взе на самия жребий след като попаднахме в тази тежка група. Още тогава всички смятахме, че излизането от групата е непосилно и класирането ни е невъзможно. Естествено всички искаме да се класираме, но преди всичко трябва да сме реалисти. Оказа се, че не съм прав и в момента имаме много добра изходна позиция и голям шанс да успеем. Това гласуване за националния отбор по баскетбол е повлияно от положителните емоции, които този отбор донесе на страната през миналия месец, въпреки че смятам и волейболния отбор също го заслужава. Те станаха пети на Олимпиадата, което според мен е много голям успех” добави Тити.
 
Папазов също каза, че има щастието да познава двамата най-добри треньори в света и отново развесели всички като каза:
„Аз лично имам 4-5 такива награди у нас и понеже Пини като си тръгва ще има много багаж му предлагам да остане у нас да я съхранявам. Ще я сложа точно между двата плаката на тези двама треньори”, завърши Тити.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи