Георги Давидов ще вика за България в Торино


Георги Давидов ще вика за България в Торино
Новият отбор на Давидов
15-09-2008 20:49

Георги Давидов, който вече играе във Франция ще дере гърло за България на мача в Торино. Капитанът на ЦСКА от миналогодишния тим ще пътува специално за срещата на нашите национали в Италия след като получи разрешението на старши треньора на сегашния си тим Андрезийо Бутеон.
 
Давидов отбеляза 15 точки за победата на своя тим в първия кръг от шампионата на четвърта дивизия във Франция. Като домакини Андрезийо Бутеон победи Лион Баскет със 65-57.
 
Бившият играч на „червените” премина през лятото в Андрезийо Бутеон и до този момент е много доволен от условията и представянето си във френското градче, намиращо се на 10 минути от Сент Етиен. В сряда той ще тръгне с автомобила, който му е предоставен от клуба до Торино, а разстоянието между двата града е по-малко от 300 километра.
 
Давидов е основна фигура в състава и старши треньорът на отбора Жолив Ян много разчита на него. Бившият национал очаква другата седмица и семейството му да дойде при него във Франция.
 
Националите пристигат тази вечер по-късно в Торино, а за утре са предвидени две тренировки в зала Пала Руфини, където в сряда вечер от 21.00 часа е мача с „адзурите”.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи