Тити Папазов: Настроението е отлично, излизаме за победа


Тити Папазов: Настроението е отлично, излизаме за победа
България ще се бори за победа
17-09-2008 11:36

Националният мъжки отбор на България излиза за победа в решителна квалификация за Евробаскет 2009 в Торино довечера. Съперник е Италия, а началото на срещата е 21.00 часа българско време.
 
„Настроението в отбора е отлично, излизаме за победа”, каза за BulgarianBasket.com Тити Папазов. „Аз съм оптимист, че ще се класираме. Дано това се случи тази вечер, ако не се надявам това да стане в събота. Най-важното е да се класираме, независимо кога. Смятам, че отборът има потенциал и сили да спечели срещата с Италия и всички тук се надяваме това да стане факт.”
 
Националите тренираха вчера два пъти, а сред тях на пълни обороти това направи и Калоян Иванов, който досега се възстановяваше от контузия. Старши треньорът на отбора Пини Гершон ще прецени как и колко да използва втория близнак в мача довечера.
 
Късно снощи към националите се присъедини и Филип Виденов, който преди два дни бе опериран в Испания. Гардът на Гранада получи разрешение да подкрепя лично съотборниците си от българския национален тим до края на квалификациите.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи