Тодор Стойков: Италианците така и не разбраха защо се радваме


Тодор Стойков: Италианците така и не разбраха защо се радваме
Тодор Стойков
18-09-2008 01:43 | Gong.bg

Капитанът на българския национален отбор по баскетбол Тодор Стойков заяви, че класирането на тима на Евро 2009 е голям успех, като се има предвид групата, в която се намират отборите на Сърбия и Италия.
 
„Радваме се, защото направихме всичко, което беше нужно. Загубихме с една точка, която почти ни е класирала. Радостта е голяма. В група с Италия и Сърбия класирането на България определено е голям успех”, сподели Стойков.
 
„Последните пет минути ги изиграхме като професионалисти. Съвсем заслужено направихме, така че да загубим само с една точка. Пет хиляди човека не знаеха защо се радваме. Не мога да си обясня как такъв щаб като италианския не знаеха къде се намират и защо ние се радваме. Мачът е в събота, а радостта е много сладка за мен”, добави капитанът на баскетболния отбор.
 
„В събота няма да има напрежение и трябва да победим. Залата ще се пръсне и ще ни подкрепи както трябва. София и България имат нужда от нова и по-голяма зала. Президентът е един от щастливите хора”, завърши Стойков.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи