Пини Гершон и Константин Папазов – гости на спортно шоу "Гонг"


Пини Гершон и Константин Папазов – гости на спортно шоу "Гонг"
Пини и Тити в студиото на Дарик Радио
22-09-2008 13:27

Селекционерът на националния мъжки тим Пини Гершон и Тити Папазов ще бъдат гости на днешното спортно шоу „Гонг” на Дарик радио. Двамата с най-голяма заслуга България да е на Евробаскет 2009 са получили покана и ще гостуват днес от 17.00 часа в студиото на националното радио.
 
Както е известно, нашите баскетболисти се класираха и ще участват на следващото европейско първенство, което ще се проведе догодина в Полша. България намери място на най-големия баскетболен форум на стария континент, който се провежда на всеки две години. След като участва на Евробаскет 2005 в Белград, нашите пропуснаха миналото европейско през 2007 в Мадрид. Сега отново сме участници, при това се класирахме направо от квалификациите, без участие на допълнителния бараж.
 
Самото класиране мина през иглени уши, но колкото по-трудно, толкова по-сладко е това класиране. Самият факт, че допълнителна квалификация ще играят отборите на баскетболни сили като Франция и Италия, а ние сме вече класирани говори за големия успех на националния тим.
 
Гершон е несъмнено човекът с най-голяма заслуга за класирането ни, но не бива да се подценява и приноса на Тити за постигането на този голям успех. Разбира се много голяма е заслугата и на всички отделни състезатели, на целия щаб на националния тим, на всички баскетболни хора у нас, както и на подкрепата на феновете на отбора. Точно в 17.00 стартира шоуто, а честотите на радиото са добре известни на всички.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи