Украйна идва в петък, все още нямат записи на българките


Украйна идва в петък, все още нямат записи на българките
Женският Украйна с контрола срещу мъжки отбор
01-01-2009 20:24

Женският отбор на Украйна все още няма информация за България, въпреки че срещата им с нашия национален отбор е след няколко дни в Русе. Старши треньорът на отбора Володимир Брюховецки се оплакал, че още преди два месеца са направили искане да им се осигурят видеозаписи със срещи на България, но досега касетите не са пристигнали. Украинките тръгват за София на 2-и януари, а дотогава едва ли ще се сдобият с нужните записи.
 
Междувременно съперникът на България изигра контролна среща с мъжки тим от долните дивизии на украинското първенство. Брюховецки заяви след него, че резултата от срещата не е от особено значение, колкото играта и моментното състояние на отбора.

„Доволен съм от формата на всички състезателки, изхождайки от минутите, които те играят за клубните си отбори. Само Ина Кочубей, която е включена в състава след като се е възстановила от травмата остава да натрупа малко игрова парктика,” каза Брюховецки.
 
Треньорът на Украйна е дал възможност на всички налични баскетболистки да влязат в игра като използва различни игрови схеми. Той е останал доволен от контролата, а най-много от старанието на своите баскетболистки.
 
Срещата в Русе е в неделя от 17.30 часа и ще бъде предаана по сателитния БНТ Сат.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи