Иван Лепичев: Трансферът ми е по решение на президентите


Иван Лепичев: Трансферът ми е по решение на президентите
Иван Лепичев
10-03-2009 14:22 | Gong.bg

Треньорът Иван Лепичев, който смени Рилски спортист с Лукойл Нефтохимик коментира, че решението е по споразумение между президентите на двата клуба.
„Причината аз да бъда в Лукойл е свързана с добрите взаимоотношения между нашия президент и президента на Лукойл. По тяхно решение нещата стигнаха до такова финализиране. Единствената идея е, че с опита си мога да помогна. Да се надяваме, че ще има полза от моето присъстване. Да не си правя сам комплименти, но мисля, че 32-33 години треньорска практика са ми дали възможност да натрупам достатъчно треньорски опит. Предполагам, че това е в идеята на нашите ръководители. Всичко зависи от момичетата и от нас. Не може една фигура да е крайна решаваща. Не можем да говорим с единствено число”, заяви за Гонг Лепичев, а по повод вече бившия му състав добави:
„Имаше разочарование, защото трета година работихме с момичетата. Те са млад отбор и бъдещето е пред тях. Мога да кажа, че Краси Банова е треньорка, която натрупа доста опит и може да бъде полезна. На мен ми се е случвало и в други отбори да има такава промяна в треньорската ми дейност. Нещата са съвсем естествени, когато човек отива да работи в друг отбор, той се подчинява на целите на отбора. Трябва да сме реалисти.”

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи