Видабаскет подаде заявка за участие в А група


Видабаскет подаде заявка за участие в А група
Видабаскет за пореден път в А група
31-07-2009 10:46 | Vidabasket.com

Днес е последния срок, в който баскетболните клубове от страната могат да заяват участие с мъжки отбор в А-групата за спортно-състезателната 2009/2010 година. БК”Видабаскет” вече направи това, като внесе по сметка на БФБ и необходимите финасови средства като депозит, съобщава клубния сайт www.vidabasket.com
 
Любителите на баскетболната игра във Видин за поредна година ще имат възможнастта да наблюдават интересни срещи от мъжкото баскетболно първенство в зала „Фестивална”. През изминалия сезон видинският клуб оглави класацията за най-многобройна публика на домакинските срещи в група А, като изпревари дори Балкан Ботевград и се надява интересът през предстоящия сезон да е още по-голям.
           
Предстоят много промени в състава на мъжкия отбор, който ще бъде воден и от нов треньор, с който клуба води преговори в момента. Очаква се в началото на другата седмица да се финализират договорните отношения, след което официално ст.треньорът на мъжете ще бъде представен на видинската общественост.
           
Също така ще преговаря с всички състезатели, които бяха в отбора през миналия шампионат, като на проби ще дойдат и двама, трима нови играчи. Ръководството на клуба и новия старши треньор, който ще има решаващата дума, ще постават условията си за предстоящия сезон и ще се водят разговори с всеки един състезател по отделно.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи