Словения срещу България пряко по Евроспорт 2


Словения срещу България пряко по Евроспорт 2
24-08-2009 16:56

Мачът между националните отбора на Словения и България ще бъде излъчен по Евроспорт 2 и така зрителите у нас ще имат възможност да видят как играят нашите момчета в една от последните си проверки преди Евробаскет 2009. Срещата ще се играе в петък от 19.00 часа.

Двубоят ще е част от тристранен турнир, който ще се проведе в словенският град Марибор. Освен тима на домакините и България, участие ще вземе и Гърция. Билетите за трите дни на надпреварата струват 15 евро. В събота пък, отново от 19.00 часа, ще премерят сили България и Гърция. Това ще бъдат първите и единствени две проверки за нашите извън страната ни и ще дадат ясен отговор, доколко готов е отбора ни преди мачът на откриването срещу Полша на 7 септември във Вроцлав.

Матияж Смодиш няма да вземе участие за отбора на Словения, тъй като е все още контузен. За сметка на това в тима вече се завърнаха Бено Удрих, Горан Драгич и шампионът в НБА Саша Вуячич. Както е известно пък в отбора на Гърция ще липсват двете най-големи звезди, които решиха да си вземат почивка това лято - Теодорос Папалукас и Димитрис Диамантидис.
 
Днес и утре България играе приятелски срещи със силния сръбски отбор Хемофарм Вършац. И двата мача са от 18.00 часа в зала "Универсиада".

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи