Стефан Георгиев: Сега е важен мача с Турция


Стефан Георгиев: Сега е важен мача с Турция
Стефан Георгиев (сн. Gong.bg)
08-09-2009 13:02 | Gong.bg

Центърът на националния ни тим по баскетбол Стефан Георгиев–Торо заяви, че мачът с Турция сега е по-важен, въпреки загубата от Полша снощи на старта на Европейското първенство за мъже.
 
„Неприятна загуба от Полша, но има и такива моменти. Важно е да се възстановим за мача с Турция, който е даже по-важен. Ако утре победим, запазваме шансове да се класираме за следващия кръг. Ние реално изпуснахме мача с Полша много преди последните две минути, когато разликата падна. Направихме елементарни грешки, които не трябваше и не се връщахме на бърза атака, а така ни вкараха лесни кошове. През второто полувреме успяхме да се върнем малко в мача, но нямаше време. Не би трябвало да се притесняваме. И те са като нас. По принцип не сме свикнали да играем в такава зала, с такъв шум. Показаха слаба организация в защита при пик енд рол, а ние не се възползвахме и после се замотахме”, коментира Георгиев.
 
България излиза срещу Турция от 22.15 часа довечера във втория си двубой от груповата фаза на шампионата на Стария континент.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи