Йордан Колев: Моите играчи не воюваха


Йордан Колев: Моите играчи не воюваха
(сн. BGbasket.com)
20-11-2016 19:58 | Иван Вълчанов

Старши-треньорът на ЦСКА Йордан Колев коментира тежката загуба на своя отбор в мъжката А група от Левски 2014 -2 в първия мач между мъжки отбори на клубовете от почти осем години:

 

"Днешният мач е отрицателен за мен, заради начина, по който моите състезатели не воюваха. Действително в момента Левски е с доста по-добър състав от нас, но в нашият отбор липсваше желание за борба, нямаше битка, нямаше настройка - тези неща, които са задължителни за така нареченото дерби, въпреки че според мен не можем да говорим за такова, когато е във второто по сила първенство. Все пак има такъв сблъсък, надявам се да извлечем поуки. Ние играем в мъжката А група с единствена цел да трупат опит, да се развиват и да напредват. Но по начина, по който играха днес, трудно можем да говорим за постигане на тези цели.

 

До този мач резултатите ни бяха сравнително прилични. Ние не гоним никакво класиране, а момчетата да се обиграят. Надявам се те да извлекат максимума от участието си в мъжката лига. Дали включването в първенството е било добра идея или не, ще се види в края на сезона.

 

Неминуемо ще дойде време за сблъсък между отборите и в елитното първенство. Ние работим за това, надявам се и Левски да работят за същото."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Йордан Колев, ЦСКА, Левски 2014 -2, А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи