Олимпиакос официално обяви новия договор на Везенков


Олимпиакос официално обяви новия договор на Везенков
(сн. olympiacosbc.gr)
10-07-2020 17:35 | BGbasket.com

Олимпиакос официално обяви, че Александър Везенков остава в отбора. Както се и очакваше, българският национал е подписал договор с гръцкия гранд за още два сезона.

 

„Много съм щастлив, че през следващите две години ще продължа да нося екипа на Олимпиакос! Надявам се, че ще оставим зад себе си цялата тази трудна ситуация, която планетата преживява, ще имаме много добър сезон и че отборът ще постигне целите си“, заяви Везенков пред официалния сайт на клуба.

 

„Моята лична цел е да затвърдя представянето си. Ще направя всичко възможно да помогна на Олимпиакос да постигне целите си, които както винаги са високи. За да направим това обаче, трябва да държим главата си долу и да работим упорито. Подкрепата на хората ще бъде много важна. Искаме феновете ни да са до нас и да им доставим радост. Всичко това обаче е далеч в този момент. На първо място трябва да започнем да се трудим усилено в подготовката, да продължим да го правим през цялата година, да бъдем обединени и вярвам, че ще се случи нещо добро“, продължи националът.

 

„Преди всичко, разбира се, пожелавам на всички ни да бъдем здрави. В крайна сметка, след всичко, което преживяхме, това е най-важното. Трябва да оставим лошите мисли зад себе си, да си вземем поуки от всичко, което научихме по време на карантинния период и да видим новия сезон като предизвикателство“, добави той.

 

Попитан за по-конкретните цели през тази година, Везенков отговори: „Като цяло избягвам големи думи и може да звучи клише, но първо трябва да направим добър екип и да имаме добра химия. Ще дойдат нови играчи, които трябва да сработят със старите. Така че е рано да говорим за много конкретни цели, но определено искаме да се представим много по-добре, отколкото го направихме през последните две години и определено искаме да върнем отбора на върха.“

 

 - Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


Абонирай се за канала на СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Олимпиакос, Александър Везенков
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
Други новини