Баскетболните залози за Олимпиадата вече текат


Баскетболните залози за Олимпиадата вече текат
07-07-2021 14:34 | BGbasket.com

Летните олимпийски игри в Токио наближават, а с напредъка на времето емоцията расте. Откриването на Олимпиадата ще се случи на 23 юли 2021 г., след като спортните фенове трябваше да изчакат цяла година, заради пандемията от Ковид-19. Интересното е, че феновете на баскетбола също тръпнат в очакване на представянето на техните любими отбори, които се класираха в надпреварата. Повече за баскетбола на олимпийските игри, прочетете по-долу.

 

Кои баскетболни отбори се класираха за Олимпиадата?

 

На пръв поглед баскетболните отбори, които преминаха квалификациите, не правят кой знае какво впечатление, тъй като са обичайните заподозрени. Все още няма смели прогнози кой ще получи медалите, макар че присъстват звездните тимове на Испания, САЩ, Германия, Италия, Франция и много други. Един от последните класирали се отбори пък е този на Словения, който показа характер в квалификациите и напълно заслужено намира място на голямата сцена.  

 

Разбира се, домакините от Япония също ще гонят добро представяне пред своя публика, така че битките със сигурност ще бъдат интересни за зрителите. Очакванията за най-добро представяне на тазгодишната Олимпиада, са насочени към САЩ, които са сред най-вероятните шампиони. Букмейкърите предоставят най-нисък коефициент за Съединените американски щати, но никой не знае какво ще се случи. Фаворизирани са и отборите на  Испания, Австралия, Франция и други.

 

Къде да залагаме на олимпийски баскетбол тази година?

 

Всички лицензирани онлайн букмейкъри ще предложат възможност да залагате на баскетболните сблъсъци от Летните олимпийски игри в Япония. Най-голям интерес от страна на потребителите прави мобилното приложение на Bet365, в което вече се предлагат дългосрочни залози за победител в надпреварата. Повечето залагащи избраха апликацията на хазартния оператор, тъй като им предоставя лесен и бърз начин да поставят залог на любимите си отбори от целия свят.

 

Едно е сигурно и то е, че това лято няма да е никак скучно за привържениците на баскетбола, както и за тези, които участват в сайтовете на букмейкърите. За всички тях е предложена олимпийска баскетболна програма, която ще ги остави без дъх. Вие ще имате шанс не само да залагате на мачовете, но и да ги наблюдавате на живо чрез апликацията на Бет365.

 

Не на последно място е нужно да подчертаем, че видовете залози, до които ще получите достъп, са много атрактивни. Играчите ще могат да заложат за победител в срещите, както и ще се възползват от останалите пазари, сред които хендикап, общ брой точки на двата отбора, победител на полувремето и още много възможности. Всичко това носи огромна емоция от спорта, а пък и да не забравяме, че при късмет, можете да спечелите немалки парични награди.

 

Какво да очакваме от баскетбола на Олимпиадата?

 

Фактът е, че баскетболните отбори на САЩ, Австралия, Испания, Франция и още куп звездни селекции, са на тези Олимпийски игри, така че ни предстоят запомнящи се двубои. Ако обичате да гледате баскетбол, то тогава лятната надпревара ще Ви донесе много голямо удоволствие. На този етап можем само да си пожелаем запомнящи се изпълнения, резултатни мачове и истинска емоция. Нека по-добрият да победи, а ние ще отразим всичко интересно и пикантно на страниците ни.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Токио 2020
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи