Роберт Гергов: Не знам колко е добре за нас, но ни спрягат за фаворити


Роберт Гергов: Не знам колко е добре за нас, но ни спрягат за фаворити
(сн. BGbasket.com)
17-03-2023 15:53 | BGbasket.com

Президентът на ЦСКА Роберт Гергов сподели мнението си относно предстоящия турнир за Купата на България. Армейците” се изправят срещу Спартак Плевен на четвъртфиналите, като двубоят ще се проведе във вторник, 21 март от 18:00 часа в зала „Арена София".

 

„Направихме общи усилия с федерацията и с Левски, като те също са домакини на турнира. Най-после турнирът за Купата отново да бъде в София след толкова много време. Мотото на турнира тази година ще е максимален брой родители и двойно повече деца. Затова ще бъде направен жест към школите и всички ученици, които ще влизат безплатно с ученическа карта.

 

Без ЦСКА и Левски, каквото и да си говорим, интересът не може да бъде същия. Нашият отбор започна по-колебливо, но напоследък играе все по-добре. Даже вече ни спрягат за фаворити. Ние говорим на момчетата да са спокойни, но вече всички говорят, че сме фаворити. Работим постепенно, професионално, подсилихме отбора. Започнахме неубедително - не може за един месец тренировки отборът да се сплоти. Не знам колко е добре за нас, но ни спрягат за фаворити", заяви Гергов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България - мъже, ЦСКА, Робърт Гергов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи