Брандън Йънг: Искаме да покажем, че сме готови да се състезаваме


Брандън Йънг: Искаме да покажем, че сме готови да се състезаваме
(сн. НБЛ)
29-03-2023 21:19 | Max sport 2

Гардът на ЦСКА Брандън Йънг сподели мнението си след драматичната победа над Рилски спортист с 89:86 в Арена Самоков:

 

„Със сигурност загубата на финала за Купата още ни беше в главите, но искахме да излезем като отбор и да покажем, че работим заедно и все още можем да спечелим нещо в края на сезона. Искаме да покажем на всички, че сме още тук и сме готови да се състезаваме.

 

Просто трябва да останем заедно в мача. Това си проличава, когато не паднем духом в моментите, когато противникът ни настига в резултата и останем до края на срещата отбор. Когато Рилски се върна в мача, ние не играхме добре в защита. След това започнахме да комуникираме, а и треньорите ни дадоха добър гейм план в края на мача.

 

След финала за Купата аз лично бях затворен в стаята си два дни. Беше доста тежка загубата и все още я преодоляваме. Най-добрият начин е да останем заедно. Този мач с Рилски със сигурност ще ни помогне да излезем от тази дупка. Бихме най-добрият отбор в класирането до момента. Това обаче все още не е достатъчно. Трябва да печелим мачове, да работим над някои неща, за да станем по-добри и гледаме напред мач за мач“, завърши Йънг.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, ЦСКА, Брандън Йънг
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи